Voetzorg Centrum Barendrecht
Voetzorg Centrum Barendrecht
Bel ons! Mail ons!

Wie zijn wij?

 

Pedicure: Henriët den Aantrekker

Mijn naam is Henriët den Aantrekker. Ik werk al 20 jaar in mijn drukbezochte praktijk in Dordrecht. Nu ook al 2 jaar hier in Barendrecht.

Ik ben medisch pedicure, gespecialiseerd in de diabetische voet, reumatische voet, oudere voet, verwaarloosde voet en overige risico voet.

Registerpodoloog: Marijn Sens

Ik ben Marijn Sens en werkzaam bij van Asperen als registerpodoloog. Ik ben iedere woensdag van 10.00 uur tot 17.30 uur aanwezig bij van Asperen. U kunt bij mij terecht voor:  

  • Loopanalyse
  • Steunzolen
  • Teenorthesen

De vergoedingen voor deze producten zijn verschillend, maar dit leg ik altijd goed uit aan de patiënt zodat zij niet voor verassingen komen te staan. Voetzorg, teenorthesen en steunzolen worden vergoed uit het aanvullend pakket. Hierbij is het afhankelijk van waar en hoe mensen verzekerd zijn en hoeveel ze dan zelf moeten betalen.

De afspraken worden gemaakt via de winkel, waar mijn agenda wordt beheerd. Mochten jullie vragen hebben, of een afspraak willen maken, kunnen jullie mij bereiken op de volgende manier: info@voetzorgcentrumbarendrecht.nl of 0180-617404.