Voetzorg Centrum Barendrecht
Voetzorg Centrum Barendrecht
Bel ons! Mail ons!

Wij staan altijd voor je klaar

Al meer dan 100 jaar is onze schoenenspeciaalzaak in Den Haag een begrip en sinds 2012 ook in Barendrecht. Van ons standpunt hebben we in al die jaren nooit afgeweken: we geloven in de combinatie van modieuze schoenen en een optimaal loopcomfort. Om deze reden leveren we een specifieke selectie schoenmerken (zoals o.a. Greve, Durea, Schneider, Hartjes, Vabeene, Van Bommel, Hassia, Gabor, Mephisto, Gijs, Livingstone, Finn Comfort en voor de kinderen Piedro, Twins en Trackstyle) en bieden we schoenen in uiteenlopende wijdtematen. Bovendien kunnen we al onze kinder-, dames- en herenschoenen reviseren, aanpassen of voorzien van op maat gemaakte inlays. Ook in geval van (ernstige) voetklachten bieden we diverse oplossingen.

Ons team

Als team bundelen we onze kennis en krachten. Vanwege onze vakkennis kijken we met andere ogen naar voeten, schoenen en voetzorg. Zodoende beschikken we over een team van mensen met passie voor hun vak en een blik op de toekomst. Op die manier kunnen we (blijven) anticiperen op ontwikkelingen in de markt en een vertaalslag maken naar uw specifieke situatie en wensen.
Om zo goed mogelijk resultaat te kunnen leveren is al het personeel opgeleid in onze winkels. Diverse opleidingen zoals Piedro Cursus, Adviseur Pasvormschoenen en Schoenconsulent worden gevolgd om u als klant goed te kunnen helpen.

Meer weten? Bekijk onze website!